BRAND IGENNUS HEALTHCARE NUTRITION

Descoperiți nutriția de mare impact pentru a vă ajuta să duceți o viață mai sănătoasă și mai plină

A rămâne sănătos acum necesită un angajament pentru o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ în aer liber. Igennus crede în puterea alimentelor, împreună cu suplimentarea atentă, pentru a ne stimula, proteja și gestiona sănătatea de-a lungul vieții. Dezvoltă suplimente nutritive specializate, biodisponibile, pentru a ajuta oamenii să-și satisfacă nevoile nutriționale și susțină o sănătate optimă.

Toate suplimentele alimentare Igennus sunt bioactive din punct de vedere al concepției – pentru a crește eficient nivelul de nutrienți din organism pentru rezultate maxime: Tehnologii avansate de livrare dovedite științific pentru a furniza cantități optime de nutrienți în organism; Întotdeauna fără OMG; Fără coloranți artificiali, arome sau conservanți; Formele biodisponibile de ingrediente asigură digestia și absorbția optime; Potrivite pentru vegetarieni si vegani.

Produsele Igennus sunt de calitate farmaceutică folosind facilități din Marea Britanie care produc în conformitate cu regulile GMP (practici bune de fabricație) stricte.

iStock-658601156

Tehnologii avansate de livrare

dovedite științific pentru a furniza cantități optime de nutrienți în organism

GMP

Produse Igennus de calitate fabricate GMP

Ingrediente premium, naturale

acordând prioritate biodisponibilității si beneficiilor demonstrate pentru sănătate

Suplimente alimentare

conform legislatiei europene si nationale

Răsfoiește catalogul IGENNUS HEALTHCARE NUTRITION și descoperă nutriția de mare impact

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Împreună putem construi o lume mai sănătoasă

Parteneriatele noastre sunt superputerea noastră și ne ajută să ne atingem scopul comun: să oferim și să încurajăm utilizarea produselor inovatoare de îngrijire a pielii, de înaltă calitate

Ne mândrim cu o rețea extinsă de parteneri, căreia abia asteptăm să te alături și tu.