Creăm un univers unic cu o misiune simplă:

Să oferim o viață mai bună și o piele mai frumoasă

La PharmConnect, dorim să devenim o punte de legătură de încredere între produsele de calitate și inovatoare pentru îngrijirea pielii, oameni mai sănătoși și afaceri de succes.

Ambiția noastră este să oferim fiecărei persoane cea mai bună experiență de îngrijire a pielii. De aceea, suntem extrem de atenți și de exigenți în privința calității, a eficacității, a siguranței, dar și a sincerității și responsabilității de a satisface toate nevoile de îngrijire a pielii, oricât de diverse.

Suntem o companie bazată pe valori, iar principalul obiectiv de business pentru noi este să dezvoltăm întotdeauna relații durabile cu partenerii noștri, susținute de performanță de nivel înalt, transparență, integritate, respect, încredere, îmbunătățire continuă și inovație.

pexels-fauxels-3182801

De ce să alegi Universul PharmConnect

Experiență și expertiză

Cu mai mult de 12 ani de experiență în industria de îngrijire a pielii, am construit o rețea globală aplicată cunoștintelor pieței locale, oferind astfel perspective și experiențe valoroase clienților noștri.

Clientul în prim plan

Ascultând și înțelegând consumatorii și comercianții, ne străduim să identificăm și să acoperim nevoile lor cu soluții de îngrijire, a pielii de înaltă calitate. Înainte de orice, clienții noștri sunt partenerii noștri.

Parteneriate pe termen lung

Suntem partenerul ideal pentru afacerile care doresc să pătrundă pe noi piețe. Dezvoltăm parteneriatele de încredere și oneste care duc la construirea și creșterea sănătoasa a brandurilor acum și în viitor.

Inițial, ne-am concentrat pe produse dedicate persoanelor cu probleme de piele cauzate de tratamentele oncologice.

Însă ulterior ne-am dat seama că nu era suficient și că problemele celui mai mare organ din corp au nevoie de o atenție și de o grijă extinsă din partea noastră. Astfel, din 2020 ne-am diversificat gama de produse, incluzând mai multe branduri dedicate îngrijirii pielii, fie că e vorba de scalp, față, îngrijire orală sau corp.

Tot portofoliul nostru se identifică în mod natural cu soluții de înaltă calitate de îngrijire a pielii, testate de dermatologi și realizate din surse durabile.

Branduri

Ne face mare plăcere să lucrăm cu partenerii noștri​

Parteneriatele noastre sunt superputerea noastră și ne ajută să ne atingem scopul comun: să oferim și să încurajăm utilizarea produselor inovatoare de îngrijire a pielii, de înaltă calitate

Ne mândrim cu o rețea extinsă de parteneri, căreia abia asteptăm să te alături și tu.