BRAND EYE CARE COSMETICS

Brandul dermocosmetic cu cosmetovigilența excepțională recomandată tenului sensibil sau reactiv

De peste 30 de ani, produsele de îngrijire și machiaj de la Eye Care Cosmetics au oferit o soluție cosmetică purtătorilor de lentile de contact sau celor cu piele sensibilă sau alergică. Multe femei au redescoperit plăcerea de a avea grijă de sine datorită acestor produse cu toleranță foarte mare.

Concepute pentru a evita orice reacție de intoleranță cu sau fără lentile de contact, produsele de machiaj Eye Care Cosmetics sunt dezvoltate folosind substanțe special selectate pentru siguranța lor completă și compatibilitatea lor cu biomaterialele (lacrimi, cornee, linia genelor, epidermă, mucoase. .. și biomateriale).

Pe baza expertizei lor în dermo-contactologie, Laboratoires Contapharm au descoperit bio-inerția formulărilor care împacă toleranța cu eficacitatea și frumusețea, depășind cu mult cerințele nu doar ale produselor hipoalergenice.

Eye Care Cosmetics ofera o soluție dermo-cosmetică care permite persoanelor cu piele sensibilă, alergică, purtătorilor de lentile de contact sau pacienților care urmează un tratament pentru cancer să aibă grijă de ei înșiși și să-și recupereze feminitatea, oferind o gamă de produse de îngrijire a pielii și de machiaj adaptate nevoilor lor. 

Utilizeaza expertiza sa în intoleranță și alergii pentru a dezvolta produse dermocosmetice sigure și eficiente, cu cerințe stricte de calitate. 

pt site pharmconnect

Un concept unic: bio-inerția formulărilor

care împacă toleranța cu eficacitatea și frumusețea, depășind cu mult cerințele nu doar ale produselor hipoalergenice

Machiaj conceput intr-un mod unic

sigur pentru toți, folosind substanțe special selectate pentru siguranța lor completă și compatibilitatea lor cu biomaterialele

Dedicat pielii sensibile și alergice

pentru a calma iritațiile, tensiunea, furnicăturile și roșeața celor mai sensibile tenuri, printr-o selecție riguroasă de ingrediente active

Expertiza sa în intoleranță și alergii

pentru a dezvolta produse dermocosmetice de inalta toleranta, sigure și eficiente, cu cerințe stricte de calitate

Răsfoiește catalogul EYE CARE COSMETICS și descoperă gama completă de machiaj și îngrijire a pielii dedicată tuturor tipurilor și momentelor de sensibilitate

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Împreună putem construi o lume mai sănătoasă

Parteneriatele noastre sunt superputerea noastră și ne ajută să ne atingem scopul comun: să oferim și să încurajăm utilizarea produselor inovatoare de îngrijire a pielii, de înaltă calitate

Ne mândrim cu o rețea extinsă de parteneri, căreia abia asteptăm să te alături și tu.